OVER GOLFCOMPANY

GOLFFANAAT

Rob Menting

Op mijn veertiende speelde ik op hoog niveau badminton. Een golfprofessional nodigde ons badmintonteam uit voor een golfclinic. Direct ben ik geïnfecteerd met het golfvirus. Ik vond het spel leuk en de sfeer op de golfbaan gezellig. De badmintonraket heb ik aan de wilgen gehangen en werd jeugdlid. Binnen een jaar had ik handicap 3 en heb in diverse jeugdselecties gespeeld. Ik ben PGA opgeleid tot golfprofessional. Bij het lesgeven lag niet mijn hart, daarentegen wel bij het adviseren over, aanmeten en repareren van golfmateriaal. Vanaf mijn 22ste werk ik in verschillende golfwinkels. Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaar van golfbeleveniswinkel GolfCompany in Elst.

robKleiner
golfcompanyPandKlein

DE GOLFWINKEL

Voor een beter spel

Goed materiaal versterkt het golfspel en maakt het golfen makkelijker. Een deskundig advies, de keuze van het juiste materiaal en het perfect aanmeten van clubs, schoenen en accessoires zijn daarom van essentieel belang. Daar staan wij voor. GolfCompany ligt op een golfbaan. Het materiaal kunt u testen in onze golfbelevingswinkel met de Flightscope X2 Elite golfsimulator of buiten op de golfbaan. Golf kan een frustrerend spelletje zijn, met GolfCompany wil ik een bijdrage leveren om ieders spel te verbeteren en het plezier te verhogen.

BELEVENIS

Met gevoel voor golf

U stapt in onze winkel echt de golfwereld binnen. Op het beeldscherm kijkt u naar de grote wedstrijden, we schenken een kopje koffie of een glas wijn en u bent omringt met de mooiste golfspullen. Zo hebben we kleding om uzelf te beschermen tegen zon, regen en wind, golfclubs van verschillende materialen en een heel scala aan golfballen. Voor elke leeftijd, speelniveau en smaak hebben we wel wat te vinden. Van een kekke roze golfkar tot een traditionele zwarte golfbroek. Onze spullen zijn vriendelijk geprijsd, hierdoor wordt golf voor iedereen toegankelijk.

Producten

Ruim assortiment

Club Repair

Een tweede ronde

Clubfitting

Op maat gemaakt

Afspraak maken

Voor persoonlijk advies

Zijn uw golfclubs wel geschikt voor u?