GOLFCLUBS

ONZE GOLFCLUBS

Speciaal geselecteerd

Of u nu een beginner of geoefende golfer bent, goed aangemeten clubs zorgen voor een beter spel, werken plezier verhogend en voorkomen blessures. De keuze uit golfclubs is enorm en in principe kunnen alle golfclubs op maat gemaakt worden via onze Club Repair. Een set golfclubs bestaat uit verschillende clubs zoals putters, drivers, fairway woods, hybrides, ijzers en wedges. U schaft ze los aan of compleet in een golfset. Vooral voor startende golfers is een standaard set een prima basis om te beginnen. Wilt u gelijk jarenlang vooruit kunnen, dan adviseren we een maatwerkset. Via onze Flightscope X2 Elite golfsimulator in de golfwinkel analyseren wij uw swing en golfspel en zo kunnen wij de juiste clubs voor u selecteren.

PRIJSKLASSEN

Clubs worden traditiegetrouw ingedeeld in vier prijsklassen van A t/m D. Onder de A-klasse vallen topmerken zoals Callaway, Cobra en Titleist. Hiertoe behoren vergevingsgezinde clubs voor de beginnende golfer en voor de gevorderde golfer die wil voelen wat hij doet, de wat meer gevoelige clubs. In ieder geval zijn eersteklas materialen gebruikt om de beste bal te slaan. Onder de B-Klasse vallen de bewezen A-klasse clubs. U heeft dan nog steeds topmateriaal waarmee u speelt. De C-klasse is voor beginners prima om mee te starten vanwege de voordelige prijs / kwaliteitsverhouding. Ook deze clubs zijn op maat te maken via onze eigen clubfitting.

golfclubs in rek

Op zoek naar goede golfclubs?

Waarom Golf Company?

  • Hoge kwaliteit
  •  Vriendelijke prijzen
  •  Deskundig advies
  •  Uitstekende service
  • Goed bereikbaar

MATERIAAL GOLFCLUBS

Een synoniem voor golfclubs is ijzers, echter zegt dat niks over het materiaal van de shaft. De shaft is de zogenaamde motor van uw golfclub en zorgt voor snelheid. Golfclubs met een graphite shaft, een soort kunststof, zijn lichter dan een ijzeren shaft waardoor de swingsnelheid zo’n 2 tot 5% hoger is. Een ijzeren shaft ligt zwaarder in de hand waardoor u het gevoel heeft dat u meer controle hebt. Bovendien ontstaat er een trilling in uw handen als u een bal niet optimaal raakt. U voelt dan dat u het fout doet, een handige eigenschap voor gevorderde spelers. Voor een beginnende speler is het lichtere graphite een logische keuze. Dames hebben vanuit hun bouw in de regel een lagere swingsnelheid en spelen daarom gewoonlijk ook met graphite clubs. Welke club past bij u? Boek een Clubfitting en we selecteren de juiste club voor u.