GOLFTROLLEYS

golf trolleys bij Golf Company op een rij

DE BESTE GOLFTROLLEYS

Voor gemak op de baan

Een golftrolley zorgt voor geriefelijkheid tijdens het golfen. U hoeft uw golftas niet zelf te sjouwen maar trekt de golfset op een golfkar voort. Of als u voor gemak optima forma gaat, bedient u uw elektrische golfkar met een druk op de knop van uw afstandsbediening.

Trolley Golfwinkel

2-wiels golftrolley

De 2-wiels golftrolley is een eenvoudige, lichtgewicht golfkar met twee wielen die inklapbaar is en waarop elke golftas past.

Trolley

3-wiels golftrolley

Een inklapbare golfkar met drie wielen die u soepel voor u uit kunt duwen. Elke golftas past op deze trolleys.

Trolley

Elektrische golftrolley

Een elektrisch bedienbare golftrolley voor ultiem gemak op de golfbaan. Inklapbaar en uit te breiden met diverse accessoires.

VERSCHILLENDE SOORTEN

2-wiels golftrolley

De 2-wiels golftrolley is een eenvoudige, lichtgewicht golfkar met twee wielen waarop elke golftas past. U trekt de golfkar achter u aan. Hij is goedkoop, simpel en inklapbaar. Door zijn bescheiden uitvoering, is deze golfkar makkelijk op te bergen in een auto, zeker als u een wat kleiner model rijdt.

3-wiels golftrolley

Een 3-wiels golftrolley is wat robuuster dan een zijn eenvoudige broer met 2 wielen. Deze golfkar duwt u vlot voor uw uit of u trekt hem achter u aan. De golfkar is wendbaar en lichtgewicht en biedt veel comfort tijdens het golfspel. Nagenoeg elke golftas met uw clubs past op deze golftrolley. U klapt de golfkar in no time in en bergt hem op in de kofferbak van uw auto. Hoe kleiner de 3-wiels golftrolley hoe makkelijker hij te vervoeren is. Bij de trolley zoekt u allerhande accessoires uit, zoals een parapluhouder, GPS-houder of klembordje voor uw scorekaart.

Elektrische golftrolley

Heeft u te kampen met lichamelijke ongemakken of wilt u genieten van een optimaal comfort tijdens het golfen, dan is een elektrische golfkar iets voor u. Deze golfkar bedient u elektrisch op afstand en het kost u geen enkele kracht. U bespaart energie omdat u geen kar hoeft te duwen. Ook ideaal als u een actieve speler bent en 2 x 18-holes loopt. Een elektrische golfkar met lithium is lichter dan de uitvoering met een accu. Beide varianten zijn inklapbaar zodat ze eenvoudig te vervoeren zijn in de auto. Accessoires verfraaien uw golfkar en zorgen voor geriefelijkheid zoals een parapluhouder, scorecardhouder of GPS systeem.

Waarom GolfCompany?

  • Hoge kwaliteit
  •  Vriendelijke prijzen
  •  Deskundig advies
  •  Uitstekende service
  • Goed bereikbaar

Heeft u al een golftrolley uitgezocht?