ACCESSOIRES

DE NIEUWSTE GADGETS

Alles wat u nodig heeft

Met golfaccessoires maakt u uw golfuitrusting compleet. Golfhandschoenen en tees zijn noodzakelijke items, horloges, afstandskijkers en trainingshulp veraangenamen het golfen. Onze collectie accessoires is breed. Vindt u niet wat u zoekt? Neem gerust contact op.

Handschoenen

Handschoenen

Een goede handschoen zorgt voor een stevige grip op de golfclub en zit nauwsluitend om uw linkerhand voor rechtshandige spelers. Andersom vice versa.

rob slaat de bal bij de fitting, foto bij accesoires

Trainingshulp

Onze trainingshulpmaterialen bieden ondersteuning om uw golfspel, slag en swing te verbeteren. Oefenen wordt zo leuker omdat u progressie ziet.

foto club bal met logo golfcompany, sfeerfoto golf

Afstandskijker

Met een afstandskijker bepaalt u de exacte afstand tot een object. Het helpt u bij de keuze van de juiste golfclub.

Horloges

Horloges

Op een golfhorloge leest u niet alleen de tijd af, ook afstand kunt u ermee meten. Daarnaast heeft een aantal horloges een GPS-functie met baaninformatie.

Kleding Kids

Diversen

Onmisbare items tijdens het golfen: handdoekjes, paraplu’s, slagentellers, score cards, borstels, bal pick ups en alle andere golfspullen.

golf tees, t-shirts, kleding, bovenkleding, hangend aan kledingrek aan witte muur, bij golfcompany

Tees

De eerste slag op een hole mag u afslaan op een golftee ter bescherming van de baan. We hebben houten en plastic tees in allerlei kleuren en lengtes.

VOOR UW GEMAK

Golfaccessoires maken uw golfuitrusting compleet. Met een afstandskijker of horloge weet u exact wat de afstand is tussen de tee en de green is. Dat maakt het spelen een stuk aangenamer. Trainingshulpmiddelen helpen u om uw golfspel te verbeteren. Bent u op zoek naar bepaalde accessoires en vindt u deze niet terug op de website, schroom niet om te bellen of kom langs in onze golfbelevingswinkel bij in Elst.

Waarom GolfCompany?

  • Hoge kwaliteit
  •  Vriendelijke prijzen
  •  Deskundig advies
  •  Uitstekende service
  • Goed bereikbaar

Heeft u uw golfuitrusting al compleet?