GOLFTASSEN

STEVIGE TASSEN

Speciaal geselecteerd

In een golftas bergt u uw clubs, golfballen en al het andere materiaal (zoals tees, handdoekje, flesje water, etc.) op dat u nodig heeft tijdens het golfen. Er zijn verschillende opbergsystemen voor uw golfclubs waarbij u ze op een vaste plek kunt rangschikken met bijkomend voordeel dat ze niet meer rammelen tijdens het lopen. Een golftas heeft daarnaast verschillende opbergvakken, kan een koelbox hebben en ruimtes voor persoonlijke spullen. De echte fanatieke golfer staat met elk weer op de golfbaan. De waterdichte uitvoeringen zijn voor deze groep een uitkomst. Net zoals handtassen zijn golftassen een verlengde van uw persoonlijkheid. Niet alleen noodzakelijk om uw bezittingen op te brengen, u kunt er eveneens een fashion statement mee maken. Ze zijn daarom verkrijgbaar in verschillende kleuren van opvallend paars tot sjiek zwart. Wij voeren de merken Callaway, Cobra, Titleist, Bagboy en Beddington.

tassen zij aanzicht

Waarom GolfCompany?

  • Hoge kwaliteit
  •  Vriendelijke prijzen
  •  Deskundig advies
  •  Uitstekende service
  • Goed bereikbaar

STANDBAG

Een cartbag bevestigt u op een golftrolley, een standbag draagt u zelf. Een standbag is van wat lichter materiaal gemaakt en heeft een dubbele draagband en uitklapbare pootjes om de tas neer te zetten. Aan het parkeren van een golfkar op de golfbaan zijn regels verbonden. U mag uw golfkar niet zomaar overal neerzetten. Bij het lopen van 9-holes kan een standbag praktischer zijn omdat u dan geen rekening hoeft te houden met deze regels en sneller de baan door kunt.

CARTBAG

Een golftrolley maakt golfen comfortabel. U hoeft niet continu met uw golftas te sjouwen over de golfbaan. Op iedere golfkar past een cartbag. Dit zijn golftassen speciaal gemaakt voor op de trolley. Sommige uitvoeringen zijn eveneens via twee draagbanden vast te houden. U kunt de golftas dan zelf dragen of op een trolley vervoeren. De cartbags zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en uitvoeringen. Ook in hippe kleuren.

TRAVELBAG

Wanneer u op golfvakantie gaat, dan is een travelbag waarin u uw gehele golfuitrusting vervoert ideaal. Deze golftas voorkomt beschadigingen aan uw golfmateriaal. Bovendien verhoogt het de handelbaarheid van uw bagage en dus ook uw vakantieplezier. In vliegtuigen is een travelbag voor uw golfuitrusting verplicht. Travelbags zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Wij adviseren u graag. Loop gerust onze golfwinkel binnen.

Op zoek naar een golftas voor uw golfspullen?