GOLFBALLEN

stapel golfballen liggende foto met logo golf company op iedere bal

GOLFBALLEN MET POWER

De bal van uw leven

Zit er verschil in golfballen? Ja, zeker! Speel daarom altijd met dezelfde bal/merk/type om een constante factor in uw spel te behouden. Heeft u goedkopere, of zelfs tweedehands golfballen om te oefenen en gebruikt u een duurdere bal voor een wedstrijd dan komt u bedrogen uit.

MEER COMPONENTEN

Een golfbal bestaat uit meerdere delen: een kern met daarom heen één of meerdere lagen oftewel de cover. Een 2-pieces componentenbal heeft een harde kern en één cover. Een 3-pieces componentenbal heeft een harde kern en twee buitenlagen. De prijs van een bal is afhankelijk van met materiaal waarvan de cover van de bal gemaakt is. Veel gebruikte materialen zijn Lithium, Surlyn of Urethaan. Surlyn is bijvoorbeeld knetterhard voor extra slagkracht, Urethaan daarentegen zacht en sticky voor een betere grip en controle. Verder heeft een golfbal dimples, die typische ronde kuiltjes. Het aantal en de grootte van de dimples variëren. Ballen met veel kleine dimples vliegen hoger dan golfballen met weinig en grote dimples. Het gewicht van een bal verschilt dus ook.

foto club bal met logo golfcompany, sfeerfoto golf

2 Pieces

2-pieces componenten golfballen met harde kern en één cover.

aanbod soorten ballen

3 Pieces

3-Pieces componenten golfballen met harde kern en twee buitenlagen.

logoballen golfballen in doorzichtig frame

Logoballen

Een leuke gift voor uw relaties. Een golfbal met uw logo erop. Sla samen de toekomst in.

IDEALE GOLFBAL

Afhankelijk van de balsoort heeft u meer of minder spin. De hardheid van een bal is van invloed op de snelheid. Bij een zachte bal heeft u meer controle en grip. Hoe kiest u nu de juiste bal? Dat is afhankelijk van uw techniek, swingsnelheid en welk doel u wilt bereiken. In de golfwinkel hebben we de Flightscope X2 Elite golfsimulator waarmee we een analyse maken van uw golfspel en swing. U krijgt bij de gratis clubfitting gelijk een baladvies. Blijf daarna te allen tijde met dezelfde bal spelen. Met deze bal bent u gewend om te spelen en zal hetzelfde resultaat tijdens een wedstrijd opleveren als tijdens de les of het oefenen.

TWEEDEHANDS GOLFBALLEN

Het lijkt aantrekkelijk om golfballen te rapen in de struiken of uit het water te vissen. Bij een bal die een half jaar in de vijver heeft gelegen, is de rek eruit. Dan bet u in op souplesse. Bovendien zijn tweedehands ballen van uiteenlopende merken en soorten, dat is niet het soort golfbal waarmee u gewend bent te spelen. Daarmee bent u één constante factor in uw golfspel kwijt en maakt het spelen lastiger.

Waarom GolfCompany?

  • Hoge kwaliteit
  •  Vriendelijke prijzen
  •  Deskundig advies
  •  Uitstekende service
  • Goed bereikbaar

Zoek nu uw eigen golfbal uit