GOLFSCHOENEN

COMFORTABELE GOLFSCHOENEN

Size does matter

De pasvorm van golfschoenen is het allerbelangrijkste. Voor golfschoenen geldt echt, kijk niet naar het uiterlijk van de schoen maar voel hoe hij zit. Natuurlijk wilt u er appetijtelijk uitzien op de golfbaan, maar realiseer u dat u zo’n 4 tot 6 uur op de golfbaan staat voor een partijtje golf. Slecht passende golfschoenen kunnen tot allerhande klachten leiden zoals voet-, enkel- en rugblessures. Goede golfschoenen zorgen voor ondersteuning, grip en beschermen tegen weersinvloeden.

PASVORM GOLFSCHOEN

Golfschoenen die lekker zitten, bevorderen uw spel. Van knellende schoenen krijgt u pijnlijke voeten. Golf is een technische sport waarvoor concentratie nodig is. U wilt niet afgeleid worden door pijn aan uw voeten. Te grote schoenen geven te weinig ondersteuning en u verliest grip. Timing, afstand en richting komen vanuit het onderlichaam. De stand van de voeten zijn van invloed op de richting van de bal en dus op uw spel. Bezuinig dus niet op goede schoenen.

schoenen ruimte bij golf company

Waarom GolfCompany?

  • Hoge kwaliteit
  •  Vriendelijke prijzen
  •  Deskundig advies
  •  Uitstekende service
  • Goed bereikbaar

FAST FITTING ADVIES

De pasvorm van een golfschoen is niet vergelijkbaar met een normale schoen. Daaraan zijn andere vereisten gesteld. U krijgt een goed advies welk schoen voor u het meest geschikt is. Niet voor niets boekt u bij ons gratis een Fast fitting advies. Wij zoeken dan niet alleen de clubs uit die bij uw lichaamslengte en spel passen maar ook de schoenen horen daarbij. Golfschoenen zijn verkrijgbaar in een variëteit aan breedte- en lengtematen en uiteraard in verschillende ontwerpen.

NOPPEN OF SPIKES

De onderkant van een golfschoen heeft noppen of (verwisselbare) spikes. Bij droog weer zijn noppen prima. Deze geven meer grip dan een normale sportschoen met reliëf. Bij nat weer, sneeuw en regen adviseren we schoenen te dragen met spikes. De gemiddelde golfer doet zo’n ¾ jaar met een setje spikes. Wij verwisselen bij aanschaf van een nieuwe set spikes deze als service voor u. Voor het behoud van uw schoenen is schoonmaken na het golfen en periodiek poetsen met schoensmeer raadzaam.

Wilt u perfect passende golfschoenen?